Planner nodig

Voor de ziekenhuiszorg

Direct beschikbaar, snel productief, behulpzaam, flexibel en met hart voor zorgprofessionals én patiënten.

Een teamlid die de planning doet of een planner op het flex- of planbureau kan onverwacht uitvallen: ziekte, zwangerschapsverlof of ontslag. Als er geen vervanger klaarstaat om een passende planning te maken, zit je met je handen in het haar.

In zulke gevallen heb je een planner nodig die snel aan de slag kan. Een planner die zonder of na een korte inwerkperiode weet wat er te doen staat en zo zorgt voor continuïteit.

ZiekenhuisPlanners biedt die oplossing. Wij detacheren ervaren planners. Onze planners weten hoe zorginstellingen in elkaar steken en zijn bekend met de gebruikte plansystemen. Zo zorgen we voor continuïteit in de organisatie.

Met hart voor de zorg

Plannen met passie

Met onze tijdelijke krachten komt jouw zorgplanning weer op orde. Direct beschikbaar, snel productief en met hart voor jouw collega’s, patiënten en voor de organisatie.

Leerlingen in de ziekenhuiszorg

Onze planners zijn bekend met de uitdagingen binnen de zorg en van tekorten aan zorgprofessionals. Ze weten hoe ze roostersystemen zo goed mogelijk kunnen gebruiken.

ZiekenhuisPlanners zorgt primair voor continuïteit op de planning. Maar we laten jouw organisatie graag beter achter dan dat we die aantroffen. Je profiteert van de kennis en ervaring die we hebben opgedaan binnen onze vele projecten, bijvoorbeeld om het werk gemakkelijker te maken en systemen beter te gebruiken.

LIEVER EEN PLANNER IN VASTE DIENST?

Laat ZiekenhuisPlanners jouw wervingsproces overnemen

Als verantwoordelijke voor het aannamebeleid binnen jouw organisatie ben je wellicht bekend met de uitdagingen rondom het aannemen van planners. Sta je voor een muur als het gaat om het vinden van de juiste mensen met de juiste vaardigheden? Bij ZiekenhuisPlanners begrijpen we dat maar al te goed. Met ruim vijf jaar ervaring zijn wij een specialist op het gebied van het werven van professionele planners.

Waarom ZiekenhuisPlanners

Waarom je ons kiest

ZiekenhuisPlanners is een ambitieuze organisatie met hart voor de zorg.
Onze planners zijn trots op hun vak, behulpzaam en flexibel.

Direct beschikbaar

Met meer 150 ervaren planners door heel het land matchen wij snel de juiste planner met jouw organisatie.

Gelijk productief

Nieuwe planners worden door ons opgeleid en zijn daardoor gelijk productief.

SNA-gecertificeerd

Dit keurmerk verzekert jou dat ZiekenhuisPlanners voldoet aan de arbeidswetgeving en alle belastingen en premies tijdig en correct afdraagt.
Over ons

Trots op onze planners

Plannen is een prachtig vak. Onze planners zorgen voor een optimaal rooster voor een soepele revalidatie. Gemiddeld worden zij door onze klanten beoordeeld met een 8.2.

Dianne Ummels
Planner
Erik Braun
Directeur
Nicolien Klok
Planner
Charlotte van der Steen – Kroon
Planner
Morrison Lesger
Directeur