Planner worden

Join the family

Als organisaties ons om hulp vragen als planners uitvallen, staan wij direct paraat. We duiken met enthousiasme de organisatie in, zodat de continuïteit van zorg gewaarborgd is. We hebben een hart voor de zorg en zijn vooral: Proud To Be A Planner.

A day in the life

Elke dag is anders

Werken op de planning in de zorg verveelt nooit. Door jouw planvaardigheden weten teams en dus organisaties waar ze aan toe zijn. Iedereen kan doen waar hij of zij goed in is en worden de systemen goed gebruikt.

Als planner sta je dag in, dag uit klaar om de puzzelstukjes van zorgcoördinatie samen te brengen, ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat de juiste zorg op het juiste moment beschikbaar is. Je vormt de ruggengraat van de zorgsector en dat mag gewaardeerd worden!

Proud to be a Planner
Hart voor ziekenhuiszorg

Waarom werken bij ZiekenhuisPlanners

ZiekenhuisPlanners is onderdeel van RevalidatiePlanners, een snelgroeiend detacheringsbureau dat ambitieuze planners plaatst bij ziekenhuizen. Planners krijgen bij ons de kans te groeien door rijke ervaringen en trainingen.

Goed salaris
en arbeidsvoorwaarden
Training
opleiding en groeimogelijkheden
Een gezellig team
en leuke uitjes
Afwisselende baan
die nooit verveelt
Informele sfeer
en open cultuur
Heb je vragen?

Stel ze aan onze recruiter.

Je kunt laagdrempelig een afspraak met onze recruiter Esther aanvragen en haar al je vragen stellen!

Het team

Jouw toekomstige collega’s

Samen streven we naar optimale roosters voor de ziekenhuiszorg. Je werkt steeds voor verschillende klanten, maar nooit alleen. Dit zijn jouw toekomstige collega’s.

Charlotte van der Steen – Kroon
Planner
Erik Braun
Directeur
Dianne Ummels
Planner
Morrison Lesger
Directeur
Nicolien Klok
Planner