Over ons

Planners met passie voor de ziekenhuiszorg

ZiekenhuisPlanners is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. Wij detacheren behulpzame, trotse, flexibele en ervaren planners die graag inspringen als er een tekort is aan planners. Hierbij kan je denken aan langdurige ziekte, zwangerschapsverlof, slecht invulbare vacatures, vakanties of pieken in de werkdruk.

Naast invallen, helpen we graag bij het verbeteren van de planning en het planproces.

ZiekenhuisPlanners staat klaar voor jouw organisatie!

ZiekenhuisPlanners - Hart voor ziekenhuiszorg
ZiekenhuisPlanners - Hart voor ziekenhuiszorg
ZiekenhuisPlanners - Hart voor ziekenhuiszorg
Wat wij doen

Planners met passie

Vallen er gaten in de roosters van zorgprofessionals? Is het handig om voor meer teams te gaan plannen en zo op zoek te gaan naar meer flexibiliteit? Is er hulp nodig bij de implementatie van een nieuw plansysteem? Heb je ondersteuning nodig met de planning van patiënten? Onze planners zijn gespecialiseerd in planning in de zorg en kennen de plansystemen die worden gebruikt.

Flexibele planners met focus op de ziekenhuiszorg

Een herkenbare situatie? Planners vallen onverwacht uit, zijn langdurig ziek of een vacature wordt niet ingevuld, waardoor de continuiteit niet meer wordt geborgd. Vervolgens nemen zorgprofessionals of leidinggevenden zelf de verantwoordelijkheid om vervanging te zoeken en het rooster up-to-date te houden. Kostbare tijd die je bij voorkeur besteed aan zorgtaken. Op onder andere deze momenten staat ZiekenhuisPlanners graag voor je klaar!

In sommige organisaties of op afdelingen doen veel teams hun planning natuurlijk graag zelf, want zij weten precies wat nodig is. Met alle tekorten lukt dat vaak niet meer of komt het er als extra taak, tijdens of na een drukke werkdag bij. Er wordt iemand uitgeplant om het rooster te maken, wat ten koste gaat van inzet op de afdeling of productie. Plannen is een vak, ons vak! We werken landelijk en kunnen voor korte of langere periode invallen.

Planning en processen: optimaal en kostenefficiënt

Onze eerste opdracht is eigenlijk altijd om ervoor te zorgen dat patiëntenzorg doorgaat. We zien veel organisaties en systemen, waardoor we ook kunnen helpen om het (plan-) werk makkelijker te maken, systemen beter te gebruiken, gezonder te roosteren, professionals beter in te zetten of patiëntenplanning te optimaliseren.

De juiste kennis voor jouw planners

We delen graag de kennis die we in huis hebben, bijvoorbeeld onze kennis van het beter gebruik van plansystemen. We stellen ons niet op als trainer of adviseur, maar veel liever als collega en vraagbaak.

Wie zijn wij

Behind the scenes

De kracht van onze organisatie staat gelijk aan de kracht van onze mensen. Wij stellen ons graag aan je voor.

Nicolien Klok
Planner
Dianne Ummels
Planner
Erik Braun
Directeur
Charlotte van der Steen – Kroon
Planner
Morrison Lesger
Directeur